27. november 2007
Jaga lugu:

Torm segab Väinamere laevaliiklust

Nii Kuivastu-Virtsu kui ka Rohuküla-Heltermaa liinil teenindab tormise ilma tõttu liiklejaid üks parvlaev.

Väinamere Liinide kinnitusel ei tee hetkel Kuivastu-Virtsu liinil sõite parvlaev Viire, liiklejaid teenindab paremate ilmastikutingimuste tekkimiseni vaid Ofelia. Ära on jäänud Viire väljumised Kuivastust kell 8.00 ja Virtsust kell 9.00. Ofelia väljus Kuivastust kell 9. 00 ja Virtsust kell 10.00. „Väljumised toimuvad seega ühest sadamast iga kahe tunni tagant,” sõnas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Rohuküla-Heltermaa liinil ei toimunud parvlaev St Ola väljumisi Rohukülast kell 6.30 ja Heltermaalt kell 8.30. Liinil sõidab praegu vaid Scania, mis tegi väljumised Heltermaalt kell 6.30 ja Rohukülast kell 8.30. Edasised väljumised ei ole hetkel kindlad.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee