27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Torm segab Väinamere laevaliiklust

Nii Kuivastu-Virtsu kui ka Rohuküla-Heltermaa liinil teenindab tormise ilma tõttu liiklejaid üks parvlaev.

Väinamere Liinide kinnitusel ei tee hetkel Kuivastu-Virtsu liinil sõite parvlaev Viire, liiklejaid teenindab paremate ilmastikutingimuste tekkimiseni vaid Ofelia. Ära on jäänud Viire väljumised Kuivastust kell 8.00 ja Virtsust kell 9.00. Ofelia väljus Kuivastust kell 9. 00 ja Virtsust kell 10.00. „Väljumised toimuvad seega ühest sadamast iga kahe tunni tagant,” sõnas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin.

Rohuküla-Heltermaa liinil ei toimunud parvlaev St Ola väljumisi Rohukülast kell 6.30 ja Heltermaalt kell 8.30. Liinil sõidab praegu vaid Scania, mis tegi väljumised Heltermaalt kell 6.30 ja Rohukülast kell 8.30. Edasised väljumised ei ole hetkel kindlad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077