13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus hüvitas oktoobris üle 20 miljoni krooni

Salva Kindlustus maksis tänavu oktoobris üle 20 miljoni krooni hüvitisi, mis on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 8,5% enam.

Kõige rohkem maksis Salva oktoobris hüvitisi liikluskindlustuses – üle 10,1 miljoni krooni, eelmise aasta samal perioodil oli summa 9,6 miljonit krooni. Kaskokindlustuses maksti välja ligi 6,3 miljonit krooni, mis mullu oktoobris oli veidi rohkem – 6,8 miljonit krooni.

Sõidukitega seotud kahjusid registreeris Salva oktoobris kokku 666, neist 383 liiklusjuhtumit ja 283 kaskojuhtumit.

Varakindlustuse hüvitisi maksis Salva Kindlustus oktoobris 1,9 miljonit krooni, reisikindlustuses kuulus hüvitamisele ligi 0,9 miljonit krooni.

Salva Kindlustus kogus oktoobris üle 30,8 miljoni krooni kindlustusmakseid, mis on võrreldes eelmise aasta maksetega suurenenud 1,1%.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on septembri lõpu seisuga finantsinspektsiooni andmetel ligi 10%. Salva Kindlustusel on kokku 24 esindust ja müügipunkti kõigis Eesti suurimates linnades.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077