25. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hukkus mootorrattur

24. augustil kella 16.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Vabaõhu kooli tee 2 juures, kus sõiduauto Toyota, mida juhtis Marge (s 1971) sooritas vasakpööret parklasse ja keeras ette vastutulevale mootorrattale Yamaha, mida juhtis Janar (s 1983). Mootorrattur suri kiirabiautos teel haiglasse, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

24. augustil kella 10.48 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare tee 49 juures, kus 5-aastane poiss jooksis sõiduteele ette seal liikunud sõidukile Ford Transit, mida juhtis Raul (s 1948). Laps toimetati kehavigastustega Tallinna Lastehaiglasse.

24. augustil kella 12.06 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee-Rahu tee ristmikul, kus sõiduauto Toyota, mida juhtis Aleksandr (s 1959) sooritades vasakpööret keeras ette vastassuunas otse liikunud sõiduautodele Volvo, mida juhtis Enno (s 1958) ja BMW, mida juhtis Igor (s 1961). Toyota juht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

24. augustil kella 13.15 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tallinn-Narva mnt 94 km, kus sõiduauto Audi 100 Avant, mida juhtis Jevgeni (s 1985) sooritas eessõitvast veoautost möödasõitu kohas, kus see ei olnud lubatud ning sõitis otsa eelneva veoki ees vasakpööret sooritanud haagisega veoautole Kamaz, mida juhtis Toomas (s 1943). Audi juht ja kaassõitja (turvavöö kinnitamata) Evgeniya (s 1982) said kergemaid kehavigastusi. Audis viibinud kaassõitja Marina (s 1984) toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

24. augustil kella 13.39 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn- Narva mnt 29,8 km, kus sõiduauto Honda Accord, mida juhtis Tõnu-Arnold (s 1941) kaotas teel juhitavuse, kaldus teelt välja vasakule ja sealt üle kahe sõiduraja tagasi paremale vastu teepiiret, mille tulemusena paiskus sõiduk uuesti vasakule sõidutee eraldusriba peale. Sõiduki juht toimetati kehavigastustega Ida-Tallinna Keskhaiglasse, ning lubati kodusele ravile.

24. augustil kella 14.44 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa alevis Pärnu mnt-Sipa tee ristis, kus Pärnu mnt ületanud ja jalgratast lükanud Helga (s 1927) sai löögi rollerilt, mida juhtis 17-aastane neiu. Jalakäija toimetati kehavigastustega Rapla Maakonnahaiglasse, rollerijuht PERH Mustamäe korpusesse.

24. augustil kella 19.29 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru mnt 86 km, kus sõiduauto Ford Sierra, mida juhtis Endel (s 1956) kaotas juhitavusese ja sõitis vasakule teelt välja vastu puud. Sõidukis viibinud kaassõitjad Marje (s 1958) ja 14-aastane tütarlaps toimetati kehavigastustega Järvamaa Haiglasse ning lubati kodusele ravile.

Ärandati punane1990. aasta Volkawagen Passat numbriga 236ASG.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077