22. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink on Tallinna linnavolinike lemmikaktsia

Tallinna linnavolikogu liikmete lemmikaktsia on Tallink. Enim ehk 8475 Tallinki aktsiat on endisel korvpalluril Aivar Kuusmaal, selgus majanduslike huvide deklaratsioonidest.

Populaarsuselt teine aktsia linnaametnike seas on Tallinna Vee aktsia. Tallinna linnaametnike majanduslike huvide deklaratsioonidest selgub, et 14 linnavolikogu liikmel on Tallinna börsil noteeritud firmade aktsiaid ning aktsia- ja võlakirjafondide osakuid.

Tallinna linnavolikogu liikmete portfellid: Paul Alekand (Hansapanga Venemaa Kasvufond, Tallinki aktsiad), Tõnis Bittman (Hansa Fondifond, Hansa Kesk-Aasia Aktsiafond, Hansa Pensionifond K3, Templeton Bric aktsiafond), Andres Ellamaa (aktsiaportfell Hansapangas väärtusega 120 000 krooni), Remo Holsmer (Tallinna Kaubamaja aktsiad), Märt Kubo (Hansa Venemaa Aktsiafond, Hansa Pensionifond V3, Ühispanga Kasvufond, Ühispanga Fondifond, Nordea Eurolandi kasvufond, Nordea Optika kasvufond), Aivar Kruusmaa (Tallinki aktsiad, Tallinna Vesi aktsiad), Peeter Mardna (Ühispanga võlakirjafond), Matti Martinson (Tallinki aktsiad, Tallinna Vesi aktsiad, SEB Geneerilise Farmaatsia Fond, Street Tracks Gold Trust, Diamonds Trust, Morgan Stanley-Bridges), Valder Mikkal (Hansapank Intressifond, Ühispanga Kasvufond, Saku Õlletehase aktsiad, Geneerilise Farmaatsia Fond), Ülle Rajasalu (Tallinna Vesi aktsiad, SEB Kasvufond, Ekspressi aktsiad), Matti Tarum (Ekspressi aktsiad), Jüri Trei (Tallinki aktsiad, Hansa Pensionifond), Arvo Uukkivi (Starmani, Tallinki aktsiad), Jaak Vihmand (SEB Kasvufond, Tallinki aktsiad).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077