10. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnisson: töö võib kaotada kuni tuhat transporditöötajat

Riigikogu majanduskomisjoni liikme Liina Tõnissoni sõnul on Vene blokaadi suurim probleem mõju töötajatele, kelle ettevõtted võivad kaubamahtude vähenedes koondada.

Tõnisson viitas transiidiassotsiatsiooni märgukirjale, mis prognoosib olukorra jätkumisel kuni tuhande töötaja vallandamist, kirjutas ETV24.

"Kui pöördutakse valitsuse ja võimude poole, siis on veenmise huvides hirmul alati suuremad silmad," manitses ta selle arvu suhtes siiski ettevaatlikkusele.

Tõnissoni sõnul peab suurema tööpuuduse korral neis sektorites sekkuma riik. Paraku aga ei ole tema hinnangul Venemaa suunal riigil otseselt võimalik midagi teha. "Meil pole selles küsimuses ühtegi hooba," lausus ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077