20. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBus võib Tartu bussipiletite hinda järsult tõsta

GoBusi juhatuse esimees Aivo Pärn ütles, et bussifirma peab praegu Tartu linnavalitsusega läbirääkimisi võimaliku piletihinna tõusu osas.

GoBus lõpetas eelmise aasta üle 30 miljoni suuruse kahjumiga, millest aitab Pärna sõnul välja tulla vaid lisaraha. "Meil on olnud juttu, et oleks vaja tõsta 30 protsenti pileti hinda, et nulli jõuda, aga kas Tartu linnavalitsus ja ka Tartu linna kodanik on selleks valmis, see on linnavõimude otsustada," ütles Pärn postimees.ee-le.

Ilma lisarahata ettevõte jätkata ei saa. Kui aga toetus tuleb mujalt, ei jõua hinnatõus reisijateni.

Pärna sõnul ei taha omanik hinnatõusu abil kasumit kasvatada, vaid jõuda nulli, mis on vajalik kas või selleks, et bussijuhtidele konkurentsivõimelist palka maksta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077