4. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaal hukkus Mercedes Benzi ja veoki kokkupõrkes inimene

Eile peale kella 17 toimus raske liiklusõnnetus Ida-Virumaal Lüganuse vallas Varjal, kus sõiduauto Mercedes Benz kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku kütuseveokiga Volvo, teatas politsei.

Kokkupõrke tagajärjel hukkus sündmuskohal sõiduauto juht ning kütuseoveok paiskus külili.

Kütuseveoki haagisest voolas maanteele ja kraavi põlevkivi kütteõli.

Päästemeeskonnad katsid tee absorbeeruva ainega, veoki haagis pumbati tühjaks ning maanteekraavist eemaldati ca 60 meetri ulatuses pinnas koos sinna valgunud kütusega. Reostunud pinnas korjati konteineritesse ja viidi Vaivara ohtlike jäätmete hoidlasse, kust see toimetatakse edasi ümbertöötlemisele Harjumaale.

Õli ja saepuru segu ning reostunud pinnast oli kokku 47,2 tonni.

Päästeteenistus tänab päästetööde organiseerimitöödele aktiivselt kaasa aidanud Indrek Saluveed Lüganuse vallast ning ettevõtteid, kelle rasketehnika abil said liiklusõnnetuse tagajärjed kiiresti likvideeritud.

Reostuse koristamist jälginud keskkonnakaitseinspektorite hinnangul ei tohiks põhjavee reostuse ohtu olla, sest reostunud pinnas eemaldati kraavist kiiresti ja täielikult.

Seoses toimunud liiklusõnnetusega palume liiklejail nimetatud piirkonnas olla tähelepanelikud ning jälgida maanteele paigaldatud ajutisi kiirust piiravaid liiklusmärke.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077