24. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussifirma on sadu kordi jätnud reisijaid peatusse pika ninaga

Tallinna ja Harjumaa valdade vaheline bussiühendus on teinud tänavu meelehärmi mitmele tuhandele inimesele, kes on aasta esimese kahe kuuga pidanud enam kui 400 ärajäänud reisi tõt-tu asjata bussi väljumist ootama.

“Me ei räägi enam olukorrast, kui liinilt kaob paar bussi, vaid et päevas jääb ära 20–30 väljumist,” kirjeldas Harku valla majandus- ja kommunikatsiooni-osakonna juhataja Mait Kornet olukorda tema koduvallas, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kiili vallavanema Vambo Kaalu hinnangul on ühissõidukitega väga tõsiseid probleeme. “Busse jääb massiliselt ära, vähemalt paarkümmend korda kuus ja just hommikusel tipptunnil,” kurtis ta.

“Ka see leevendaks olukorda, kui praegune vedaja Harjumaa Liinid töötaks tõrgeteta, aga neil on pidevalt probleeme. Küll on neil bussid katki ja puuduvad juhid, siis kurdavad nad dotatsiooni väiksuse üle,” ütles ühistranspordikeskuse juhataja Ago Kokser.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077