Autor: Tõnu Tramm • 23. september 2021

Logistikaplatvorm: õpiperiood on läbi saamas, aeg minna Euroopat vallutama

Logistikaplatvorm MyDello on vähema kui poole aasta jooksul Baltimaade ettevõtjate seas väga sooja vastuvõtu leidnud, edasi on plaan liikuda ülejäänud Euroopa suunas, rääkis Äripäeva raadiosaates MyDello turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.
MyDello turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.
Foto: MyDello

„Pea poole tegutsemisaasta jooksul oleme saanud ligi 600 kasutajapoolset ettepanekut, mida oleme järjepanu püüdnud ellu viia. Baltimaade turul on meid väga soojalt vastu võetud, edasi on plaan laieneda ülejäänud Euroopasse, sealt edasi juba ülemaailmseks,“ lausus MyDello turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.

Millised on olnud logistikaplatvorm MyDello suurimad väljakutsed pärast kevadist turuletulekut, millega „astuti ämbrisse“ ning millised on tulevikuplaanid, kuuleb saates põhjalikumalt.

Saatejuht on Tõnu Tramm.

Saadet saab kuulata siit:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077