7. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Navirec tuvastab teilt varastatud vara asukoha

Sügise saabudes lähevad kaherattalised talvekorterisse ning maakodud jäävad uut suve ootama. Kuid paraku on elu näidanud, et just siis tekib teie vara vastu huvi neil inimestel, kellel selle vastu huvi olla ei tohiks.

Suvekodusse jäetud murutraktor või talvekorterisse jäetud kaherattaline ei pruugi peale talve lõppu enam teid seal samas oodata, kuhu te ta jätsite.

Lisaks puutume me pahatihti kokku ka selliste inimestega, kes laenutavad ettevõttest mõne kallihinnalise tööriista või seadme ja kaovad sellega nagu „vits vette“. Igasuguse kalli vara kadumisel on rahaline kahju suur ning lootus oma kadunud vara üles leida ainult politsei abiga kahjuks väike.

Õnneks on Navirec toonud turule uue põlvkonna kompaktse GPS seadme „Navirec Secure Box“, mis võimaldab määrata teie vara asukoha kõikjal Euroopas tänu tundlikule ja täpsele GPS vastuvõtjale.

KAMPAANIAHIND 25€ +km

Autonoomse GPS seadme eelised:

• Töötab autonoomselt kuni 3 aastat

• Kiire juhtmevaba paigaldus

• Tundlik ja täpne GPS vastuvõtja

• IP67 niiskuse ja tolmukindel

• Väikesed mõõtmed 85x52x27mm

• Online haldussüsteem

• iOS ja Android mobiili äpp 

www.navirec.com

Selle seadme abil leiab üles ükskõik millise asja, mille külge on see paigaldatud. Siinkohal toome välja väikse loetelu kuhu saab seadet edukalt paigalda: ATV-d, sõiduautod, järelhaagised, mootorrattad, veesõidukid, ehitustehnika, tööriistad, murutraktorid, konteinerid jne.

Kiire juhtmevaba paigaldus

GPS seadme paigaldamine võtab aega kõigest minut ning sellega saab igaüks hakkama, sest puudub vajadus ühendada juhtmeid. Seade on ka väga kompaktne 85x52x27mm, mis teeb tema peitmise väga mugavaks. Lisaks on seade IP67 niiskuse ja tolmukindel.

Töötab autonoomselt kolm aastat ja on praktiliselt hooldusvaba

Tänu kaasaegsele tehnoloogiale tarbib seade minimaalselt voolu ja töötab ilma igasuguse hoolduseta kolm aastat.

Navirec online haldussüsteem navirec.com ning iOS ja Android mobiili äpp

Vaadake nii arvutist kui ka nutiseadmetest 24/7/365, kus teie vara asub. Navirec poolt pakutava lahendusega saate lähemalt tutvuda, kui logite sisse demokontole, sisestades kasutajanime: navirecdemo ja parooli: navirecdemo. Sealt näete ka kuidas Navirec Secure Box lahenduses toimib ja on nähtav.

800 GPS asukoha koordinaadi edastust

Vajadusepõhiselt on võimalik muuta saadetava asukoha koordinaadi intervalli ühest tunnist kuni kümne päevani. Siinkohal tuleb arvestada, et mida tihedam on GPS asukoha koordinaatide edastamine, seda väiksem on seadme patareide eluiga. Kui seade annab endast märku üle päeva, siis kestavad patareid kolm aastat.

Tekkis soov oma vara kaitsta?

Septembrikuu lõpuni kehtib Navirec Secure Boxile kampaaniahind ning seadme saab soetada kõigest 25€ +km eest (normaalhind 90€ +km), millele lisandub igakuine Navirec tervet Euroopat kattev GPS jälgimisteenuse kuutasu 6€ +km. Seadme saadame Teie poolt märgitud aadressile või sobivasse pakiautomaati üle Eesti.

Ostusoovi korral saatke palun e-kiri märksõnaga "Navirec Secure Box" [email protected] ning teiega võetakse ühendust.

Täiendavate küsimuste korral

Võtke ühendust meie abivalmis meeskonnaga ning koostöös leiame lahenduse, mis sobib kõige paremini just teie vara üles leidmiseks. Navireci müügiosakonnaga saab ühendust telefonil 5660 6245 või [email protected]

Olles tegutsenud juba 12. aastat erinevate GPS lahenduste pakkumisega, saame teile abiks olla ka ettevõtte autopargi haldamisel ning kulude vähendamisel kui ka mobiilise tööjõu haldamisel GSMtasks.com 

Jaak Nirk, Avalike suhete juht, GSM Valve OÜ

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077