Autor: Kristel Härma • 19. veebruar 2024

Kuum tool: idufirma Eurora rahapõletamist tuleb võtta väga tõsiselt

EstVCA juhatuse esimees Kaari Kink ütles saates “Kuum tool”, et Eesti idusektor on õnneks aastatega hea maine loonud, kuid siiski ei saa idufirma Eurora kiiret rahapõletamist tähelepanuta jätta.
Foto: Liis Treimann
Idufirma Eurora pankrot ja investorite kümnetest miljonitest eurodest ilma jätmine oli üksikjuhtum, kuid seda ei tohi vaiba alla pühkida, ütles Eesti era- ja riskikapitali assotsiatsiooni juhatuse esimees Kaari Kink saates “Kuum tool”.

“Me oleme väike ökosüsteem ja me ei saa lubada mitut sellist skandaali,” sõnas Kink ja lisas, et me peame näitama, et suudame juhtunuga professionaalselt tegeleda ja investorid saavad õiglaselt oma vastused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077