Autorid: Indrek Mäe, Kristjan Kurg • 13. oktoober 2023

Alexela Balticconnectorist: soomlastel on põhjust olla ärev, eestlastel pigem mitte

Eesti ja Soome vahelise gaasitoru purunemine tähendab, et soomlased peavad oma gaasivajaduse sel talvel rahuldama kahe ujuvterminaliga, millega on mitmeid küsimärke, rääkis Alexela energia- ja kaubandusportfelli juhi Kalvi Nõu.
Eesti-Soome gaasiühenduse Balticconnector kraanid jäävad kinni vähemalt järgmise aasta aprillini.
Foto: Andras Kralla

“Soomlastel on põhjust olla ärev, eestlastel pigem mitte. Seda enam, et Läti maagaasihoidlasse on kindlasti varutud omajagu gaasi, mis oli mõeldud Soome tarbijate jaoks, kuid mis nüüd kindlasti hakkab otsima uut turgu,” rääkis Nõu Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077