Autor: Kaisa Gabral • 24. oktoober 2019

Mis juhtus Shipitwise`ga tegelikult?

Shipitwise'i üks asutaja ja juht Aleksander Gansen räägib Äripäeva raadios inspireeriva loo läbi suure kaotuse siiski uue alguse ja võib-olla ka eduni jõudmisest.
Autor: Liis Treimann
Uueks Eesti Skype'iks peetud ettevõtte Shipitwise looja ja juht Aleksander Gansen räägib ära, mis tegelikult valesti läks, et ettevõte pidi tegevuse lõpetama ja töötajad koondama.

"See oli üks valusamaid läbielamisi minu jaoks. Kõik olid ägedad inimesed ja ma palkaksin nad täna kõik tagasi, kui tekib võimalus või vajadus. Aitasime inimestel leida parema rakenduse, leidsime neile maandumise," räägib saates "Alustava ettevõtja A&O" Aleksander Gansen hetkest, kui tuli inimesed koju saata ja ettevõtte tegevus peatada. Ometi oli toode valmis, lihtsalt raha oli kõik ära põlenud.

Mida ta nüüd teisiti teeks? Mis aitas tal üle saada raskest hetkest, kui töötajad olid koju saadetud ja toode valmis, kuid raha oli otsas? Kuidas ta end raskel hetkel kokku võttis ja alla ei andnud? Mis tundega ta kõik oma isiklikud säästud ettevõttesse investeeris ning kuidas kohtus Soome endise peaministri Juha Sipilä venna, ettevõtja Jouko Sipilä ning tema äripartneriga logistikaettevõttest Speys? Samuti kergitab Gansen veidi kaant uue ühisettevõtte klientide nimistus.

Kuula saadet siit:

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077