Autor: Tõnu Tramm • 25. august 2021

Tarmo Rei: uus keskus aitab meil säästa logistikakulusid 800 000 eurot aastas

Täna avati Rae vallas Jüris pidulikult HKScani uus Baltikumi logistikakeskus, mis keeras ettevõtte senises logistikakorralduses täiesti uue lehekülje. Mida täpsemalt uus keskus muudab, selgitas intervjuus Logistikauudistele HKScani Baltikumi logistikadirektor Tarmo Rei.
HKScani Baltikumi logistikadirektor Tarmo Rei.
Foto: Marek Metslaid

Septembri keskpaigast hakkavad Rakvere, Talleggi, Rigas Miesnieks ja Klaipedos maistas tooted Baltikumi poodidesse liikuma läbi Rae vallas Jüris asuva uhiuue HKScan Estonia logistikakeskuse, kus saab tööd 105 inimest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077