Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuni 2024

Go Bus hakkas esimesena Eestis pakkuma tellimusvedusid elektribussiga

Go Busi bussipark täienes tellimusvedusid teenindava elektribussiga, mis on selles teenusvaldkonnas esimene Eestis.
<em >Eesti esimene tellimusvedude elektribuss.</em>
Foto: Kairo Lett

Go Busi juhataja Andrei Mändla sõnul on tegu esimese elektribussiga Eestis, mida kliendid saavad sõitudeks tellida. „Elektribussid ei saasta õhku ning toetavad puhta õhu ja keskkonna hoidmist laiemalt. See on eriti oluline linnades, kus transport põhjustab olulise osa saastest,“ sõnas Mändla. “Seega elektribusside kasutuselevõtt tellimusvedudeks on oluline samm nii ettevõtte kui kogu transpordisektori rohepöörde suunas."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077