Autor: Logistikauudised.ee • 4. aprill 2024

Venipak ja Telia alustasid koostööd

Telekommunikatsiooniettevõte Telia alustas koostööd pakiveoettevõttega Venipak. Telia kasutajate ja klientide jaoks tähendab see, et tarnevõimaluste valik on varasemast laiem ning soodsam.
Venipaki hiljutise uuringu järgi soetavad 94% Eesti elanikest kaupu veebist.
Foto: Venipak

Eestlased on usinad e-kaubanduse kasutajad – Venipaki hiljutise uuringu järgi soetavad 94% Eesti elanikest kaupu veebist. Seejuures on läbi aastate e-kaubanduse üks populaarsemaid müügiartikleid olnud elektroonika.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077