Autor: Logistikauudised.ee • 14. märts 2024

Tõkkepuud raudteeületuskohtadel tulevad tagasi

Tartu lähedal asuvale Tiksoja raudteeülesõidukohale paigaldati uus automaatne foorisüsteem, mis tuvastab rongide lähenemise rattapaariloenduri abil ning tõkestab ülesõidu nelja tõkkepuuga. Kokku paigaldatakse selline lahendus 15-le raudteeülesõidukohale.
Tartu lähedal Tiksoja raudteeületuskohas on taas tõkkepuud.
Foto: Eesti Raudtee

Eesti Raudtee töövõtjad toimetavad aktiivselt Tallinna ja Tartu vahelisel raudteelõigul, et järgmisel aastal tõsta sealsete rongide liikumiskiirust kuni 160 km/h. Selleks elektrifitseeritakse, õgvendatakse ja uuendatakse raudteed ning moderniseeritakse liiklusjuhtimissüsteeme, samuti lisatakse ohutusvarustust ülesõidukohtadele tõkkepuude ja fooride näol.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077