Autor: Tõnu Tramm • 11. märts 2024

Soomes algas streik: autoveod Eesti ja Soome vahel toimivad endiselt

Vaatamata sadamatööliste streigile liiguvad parvlaevad Soome ja Eesti vahel endiselt ning maanteeveod streigist otseselt mõjutatud pole.
Foto: Andras Kralla
Soomes alanud kahe nädala pikkune poliitiline streik peatab kaubakäitluse sadamates ja raudteedel, kuid laevad liiguvad kahe riigi vahel endiselt ning autovedajate töö takistatud ei ole, kirjutab Kauppalehti.

Soome sadamaoperaatorite ühenduse tegevjuht Juha Mutru ütles Kauppalehtile, et streik peatab kaupade käitlemise sadamates peaaegu täielikult, kuid parvlaevaliiklus näiteks Eesti ja Rootsi vahel jätkub endiselt ning veoautodel liikuvad kaubad jõuavad sihtpunkti tavapärasel moel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077