Autor: Ekaterina Mereminskaya • 24. jaanuar 2024

Delovõje Vedomosti: piiripunkti sulgemine teeb Eesti veofirmade elu veelgi raskemaks

Marsruudid muutuvad, tarneajad pikenevad ja hinnad kerkivad – Narva vastas oleva Ivangorodi piiripunkti sulgemine teeb Eesti veofirmade elu raskemaks, kirjutab Äripäeva venekeelne sõsarväljaanne Delovõje Vedomosti.
Ivangorodi piiripunkt läheb sõidukite jaoks kinni nädala pärast.
Foto: Nikolai Andrejev

Narva piiripunktis muutub kümne päeva pärast kõik. Kunagi varem pole piiripunkti sõidukitele täielikult suletud. "Sõpruse sild on muidugi varemgi suletud olnud, aga osaliselt – ühte sõidurada remonditi, teist kasutati ümbersõiduks," vahendab Äripäev transpordifirma Garant Trans juhi Igor Rabtsevitši Delovõje Vedomostile öeldut.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077