Autor: Janno Riispapp • 2. jaanuar 2024

Logistikafirmad löövad üksteiselt kliente üle

Eesti logistikasektori ettevõtted löövad üksteiselt usinalt kliente üle, ütles ETS Logisticsi juht ja omanik Aleksander Bankiir.
ETS Logisticsi juht ja omanik Aleksander Bankiir ütles, et laisematel ettevõtetel pole täna teha muud kui oodata peamiste kaubanduspartnerite taastumist.
Foto: Keir Rämson

Bankiirile meenutab praegune olukord perioodi aastatel 2009–2011, kui Eesti finantskriisist taastus. „Suhtlen tihti ETS Logisticsi klientidega telefonitsi, kes juba naljatades ütlevad kõne alguses: „Ega sa müügikõnet ometi tegema hakka? Olen neist tüdinenud.““

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077