Autor: Logistikauudised.ee • 18. detsember 2023

Plaanid pakki saata? Vaata, kuidas saadetist ei tohiks pakendada

Pakkide saatmise kõrghooaeg on käes. Selleks, et saadetis turvaliselt sihtkohta jõuaks, tuleb see sobivalt pakendada. Näiteks ei tohiks kaupa teele panna vaid kinkepakendis ega õhukeses kilekotis. Veel teisigi näpunäiteid jagab DPD Eesti.
Kui ese ei ole nõuetekohaselt pakendatud, ei pruugi see jõuda sihtkohta õigeaegselt ja sama heas seisus nagu see oli teelepaneku hetkel.
Foto: DPD Eesti

„Saadetist pakkides tuleks mõelda, et see läbib teekonna jooksul ka sorteerimisliini ja käib läbi mitme kulleri käest. Välispakend peaks olema alati piisavalt tugev ja korralik, et teekond edukalt üle elada ja samas tasub jälgida, et eseme ja pakendi vaheline sisemine ruum oleks täidetud ning ese ei saaks seal vabalt ringi liikuda. Juhul, kui ese ei ole nõuetekohaselt pakendatud, ei pruugi see jõuda sihtkohta õigeaegselt ja sama heas seisus nagu see oli teelepaneku hetkel,“ rääkis DPD Eesti müügi- ja turundusjuht Janek Kivimurd.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077