Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2023

Montonio alustas koostööd Venipakiga

Makselahenduste pakkuja Montonio alustas koostööd rahvusvahelise pakiveoettevõttega Venipak. Teenus on saadaval Eestis, Lätis ja Leedus ning kaupmehed saavad kasutada kõiki Venipaki tarnemeetodeid, sealhulgas kontaktivabu pakiautomaate, pakipunkte ja kullerteenust.

Koostöö eesmärk on lihtsustada kaupmeeste jaoks e-poe tellimuste saatmist ja pakkuda kasutajasõbralikke tarnehalduse tööriistu. E-poe klientidele tekib seeläbi rohkem valikuid oma ostud mugavamalt kätte saada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077