Autorid: Laura Saks, Tõnu Tramm • 30. november 2023

Soome sulges kõik piiripunktid Venemaaga, ületuste arv Eesti piiril on kasvanud

Välisminister Margus Tsahkna soovitas Venemaale mitte minna.
Foto: Liis Treimann
Ööl vastu 30. novembrit sulges Soome ka viimase Raja-Jooseppi piiripunkti. PPA piirihaldusbüroo juht Eve Kalmuse sõnul liikumine üle Eesti-Vene piiri sellega seoses kasvanud ning ehkki esialgu veel meil piiri kinni panna ei kavatseta, soovitab välisminister Margus Tsahkna siiski Venemaale mitte minna.
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077