Autor: Kristjan Pruul • 23. november 2023

Valitsus jätab Vene piiripunktid avatuks: sulgemine näitaks meie nõrkust

Piiri täielik sulgemine oleks praegu ennatlik ning aitaks Venemaa taotlustele kaasa, leiab siseminister Lauri Läänemets.
Narva piiripunkt.
Foto: Liis Treimann

Kui Soome-Vene piiripunktide sulgemise järel peaks Venemaal viibivad kolmandate riikide kodanikud üritama senisest suuremal hulgal liikuda Eesti-Vene piirile, siis ollakse valmis piiripunktid ka sulgema, kuid esialgu ega ennetavalt selleks valitsuses soovi ei ole.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077