Autor: Tõnu Tramm • 16. november 2023

Soome sulgeb Venemaaga kõik Kagu-Soome maanteepiiri punktid

Soome valitsus otsustas ööle vastu laupäeva sulgeda neli riigi kaguosa piiripunkti Venemaaga, mis tähendab, et siinses piirkonnas jääb tööle vaid Vainikkala raudtee piiripunkt, maanteetranspordiga on lähim võimalus üle piiri saada alles ligi 800 km Helsingist põhja suunas asuva Vartiuse piiripunkti kaudu.
Sulgemisele minev Nuijamaa piiripunkt Soomes.
Foto: rajaliikenne.fi

Otsus võeti vastu neljapäeval toimunud valitsusnõukogu erakorralisel istungil ja see kehtib kuni 18.02.2024. "Oleme tegutsenud otsustavalt ja operatiivselt," vahendab Kauppalehti Soome peaministri Petteri Orpo väljaöeldut valitsuse korraldatud pressikonverentsil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077