Autor: Tõnu Tramm • 24. august 2023

Stark Logistics: meil ei ole sõja ajal olnud ühtegi Vene klienti

Seoses ERR portaalis avaldatud uudisega, mis räägib osaliselt peaministri abikaasale kuuluva transpordifirma Stark Logistics äritegevusest Venemaaga, kinnitas ettevõtte tegevjuht Kristjan Kraag, et Stark Logisticsil ei ole sõja ajal olnud ühtegi Vene klienti ja viimase Eesti kliendi viimane Venemaa vedu toimub septembris.
Stark Logisticsi tegevjuht Kristjan Kraag.
Foto: Tõnu Tramm

Kraagi sõnul ei ole Stark Logisticsil alates sõja algusest olnud Venemaal ühtegi sealset klienti. Ettevõttel, mis teostab logistika planeerimist ja vedusid, on tänaseni Eesti klient Metaprint, millel on Venemaal aerosoolpakendi tehas, mille tegevuse lõpetamist on selle omanik Eesti meedias kogu aeg avalikult kommenteerinud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077