Autor: Tõnu Tramm • 9. november 2023

Vangistatud Magomedovite laevandusfirma mängiti Vene tuumaettevõtte kätte

Venemaa president Vladimir Putin otsustas mullu detsembris Venemaal pikaks ajaks vangi mõistetud vendadele Magomedovitele kuulunud laevandusfirma Far Eastern Shipping Company (FESCO) 92,4% riigile kuuluvatest aktsiatest kanda üle riiklikule tuumaenergiaga tegelevale ettevõttele Rosatom.
FESCOle kuulub veerandsada laeva ja osalusi mitmetes sadamates. Mida Rosatom selle kõigega peale hakkab, on iseküsimus.
Foto: Splash 24/7

Venemaa suurim konteinerlaevade firma FESCO on saanud uue omaniku, kirjutas Splash 24/7. Väljaande teatel otsustas president Vladimir Putin laevafirma Far Eastern Shipping Company (FESCO) 92,4% riigile kuuluvatest aktsiatest kanda üle riiklikule tuumaelektrijaama ettevõttele Rosatom. Viimast juhib Putini lähikonda kuuluv Alexey Likhachev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077