Autor: Logistikauudised.ee • 28. november 2023

Elron kuulutas välja uute rongide kohvikuhanke

AS Eesti Liinirongid (Elron) kuulutas välja riigihanke teenusepakkuja leidmiseks, kes hakkaks pakkuma kuues 2025. aastal liinile tulevas uues Škoda elektrirongis reisijatele toitlustusteenust.
Praegustes Elroni rongides kohvikut ei ole, uutesse see tuleb.
Foto: Raul_Mee

„Võimalust rongides kergemat einet osta on Elroni reisijad väga pikalt küsinud,“ ütles Elroni äriarendusjuht Pille Kauber. „2025. aastal liinile tulevad uued kaugmaa reisirongid saavadki seetõttu senisest rongipargist suurema mugavusklassi koos toitlustusteenusega.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077