Autor: Anu Jõgi • 6. november 2023

Riia lennujaam ehitab uue terminali 167 miljoni euroga

Riia lennujaam kuulutas välja esimese hankevooru kokku hinnanguliselt 167 miljonit eurot maksma mineva terminali ehituseks.
Riia lennujaama reisiterminali projekteerib disainiühendus One Works, Sintagma, Vektors T Itaaliast.
Foto: Riia lennujaam

Riia lennujaama hankesse kuulub reisiterminali uue hoone ehitus, pagasikäitlus- ja sorteerimiskompleks, uued juurdepääsuteed, mitmekorruseline parkla ja lennujaama ühendus Rail Baltica jaamaga, teatas lennujaam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077