Autor: Logistikauudised.ee • 25. september 2023

Eleport rajab ELi toel Baltimaadesse ja Poola 138 elektriautode laadimisjaama

Elektriautode laadimisvõrgu arendaja Eleport rajab Euroopa ühendamise rahastult (CEF) saadava 13,8 miljoni euro suuruse finantseeringu toel Baltimaade ja Poola maanteedele 138 uut avalikku laadimisjaama. Eesti peamistele maanteedele rajatakse 13 laadimisjaama kokku 52 laadimiskohaga.
Eestisse rajab Eleport 13 uut jaama.
Foto: Eleport

Euroopa Liidus arendatava säästva transpordivõrgu infrastruktuuriprojekte finantseeritakse kogumahus üle 352 miljoni euro. Euroopa transpordiinfrastruktuuri arendamist toetava Euroopa ühendamise rahastu raames valiti välja 26 projekti, mis vastavad Euroopa rohelise kokkuleppe põhimõtetele. Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaamet (CINEA) on juba alustanud toetuslepingute koostamist projekti kaudu finantseeringu saajatega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077