Autor: Logistikauudised.ee • 19. september 2023

Neste Eesti sai uue peadirektori

Kütusemüüja Neste Eesti peadirektorina alustas tööd Matti Tähti, kes töötas eelnevad kolmteist aastat Neste Soome jae- ja äriklientide müügivaldkonna juhtivatel kohtadel.
Neste Eesti uus peadirektori on Matti Tähti, kellel on juba pikk karjäär Nestes tehtud.
Foto: Oleg Hartsenko/Neste

Seoses kuueaastase ametiaja lõppemisega Eestis, siirdus senine peadirektor ja juhatuse liige Dennis Antamo tagasi Neste kontserni juurde Soome ning tema positsiooni Eestis võttis üle Matti Tähti. Neste Eesti juhatus on kaheliikmeline ja sinna kuuluvad Matti Tähti ja Ülle Tamme, teatas kütusemüüja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077