Autor: Eliisa Matsalu • 25. august 2023

Martti Lemendik avas suu: oleme sattunud Venemaa võimude fookusesse

Peaministri Kaja Kallase abikaasa Venemaaga seotud äri skandaalis olulist rolli mängiva Martti Lemendiku sõnul on Metaprint ja Stark Logistics püüdnud Venemaalt tegevust ära tuua.
Metaprinti juht ja üks omanik Martti Lemendik
Foto: Liis Treimann

Martti Lemendik on peaministri Kaja Kallase abikaasa Arvo Halliku äripartner ning Stark Logisticsi enamusosanik, samuti Metaprindi juht ja üks omanik, kelle kaupu Stark Logistics Venemaale on vedanud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077