Autor: Tõnu Tramm • 15. august 2023

Juba üle 100 osaleja: laondusvaldkonna tänavust tippsündmust modereerib Raivo Roolaid

Logistikauudised.ee järgmise konverentsihooaja avab 13. septembril Viimsi Artiumis toimuv konverents Laoseis 2023, mille fookuses on ettevõtete kogemuslood erinevatest laolahendustest. Konverentsi modereerib 15 aastat laologistika valdkonnas tegutsenud Raivo Roolaid.
Raivo Roolaid 2020. aasta Logistika aastakonverentsil koroonavaktsiinide logistikast rääkimas.
Foto: Raul Mee

Raivo Roolaid on hariduselt transpordi ja logistikavaldkonna insener, tal on töökogemusi erinevates sektorites, rahvusvahelises tööstuses ja tootmises, jae- ning hulgikaubanduses.

Roolaid omab praktilist kogemust toiduainetööstuses laologistika süsteemide automatiseerimises ning logistikakeskuse töö käivitamisel - protsesside loomisel, juhtimisstruktuuride kehtestamises ning tulude-kulude juhtimises. Lisaks on juhtinud ning osalenud Baltikumi ülese hulgikaubanduse logistikalahenduse ülesehitamisel.

Millest räägitakse 13. septembril toimuval laondusvaldkonna aasta tippsündmusel?

LAOSEIS 2023: "Millist ladu ja tehnoloogiat ettevõtted vajavad?"

-Kuidas Tallinna Lennujaam arendab oma laokinnisvara ja millised ootused on selles osas ankurrentnikul DHL-il?

-Teeme ülevaate Baltikumi lao- ja logistikakinnisvarast (ja laotehnoloogiast) ning mõtleme, kuhu praegu tasub rajada uusi hooneid.

-Võtame fookusesse täisautomaatsed laod ning küsime, kuidas on Euronicsi täisautomaatne ladu tänaseks tööle hakanud ja kuidas planeerib robotladu elektroonika ringmajanduse ettevõte Foxway?

-Kuulame Coop Eesti kogemusi, kuidas mitte lasta end heast müügitööst pimestada ja logistikakeskusse kõige õigemad digilahendused leida.

-Küsime, kuidas e-kaubandusettevõte Corpowear kiire kasvu tingimustes ladu ja varusid juhib.

-Kõlab Hansabi ja Via3L ühine kogemuslugu, kuidas logistikakeskuse liiklust ja laadimist automatiseerida.

-Fookuses on ka laotöö: räägime meeskonna motiveerimisest rutiinses töökeskkonnas ning kõrgustes ja kõrgustega töötava tõstukijuhi tööst.

-Arutelusringis võtame pulkadeks lahti laokinnisvara rentimise ja omamise plussid ja miinused.

Tutvu Laoseis 2023 esinejate ja programmiga SIIN ning haara kuni 31. augustini kehtiva soodushinnaga pääse SIIT!

Osalejate nimekirja saad vaadata SIIT!

Raivo Roolaid töötab hetkel Itella Estonia laologistika direktorina, enne seda vastutas ta tarneahela juhtimise eest lennundussektoris ning oli aastaid Magnumi logistikajuht, vastutades muuhulgas koroonakriisi aegsete ravimite ja vaktsiinide logistika eest.

Lisaks on Raivo Roolaid Äripäeva akadeemia koolitaja, õpetades ettevõtetele kuidas korraldada logistikat tänastes tingimustes ja maandada erinevaid riske, mis selle kõigega võivad kaasneda. Raivo Roolaidi järgmine logistikakoolitus toimub 16. oktoobril.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077