Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2023

Konverents Laoseis 2023: fookuses kaks erinevat robotladu ja DHLi uus logistikakeskus

13. septembril toimub taas laomajanduse konverents „Laoseis 2023“, mis paljude teiste teemade seas otsib vastuseid küsimustele, kus „kuldsest ringist väljapoole“ praegu laokinnisvara tasub ehitada või milliste sammude abil valmistuda robotlao imeplementeerimiseks.
"Laoseis 2023" võtab fookusesse uued laod ja tehnoloogia.

Laoseis 2023“ kannab seekord alapealkirja „Millist ladu ja tehnoloogiat ettevõtted vajavad?“ ehk analüüsime nii laokinnisvara hetkeseisu ja tasuvaid asukohti, aga ka tehnoloogiat, mida ettevõtted soovivad kasutusele võtta.

Laokinnisvara arendamise plaanidest tuleb kõnelema näiteks Tallinna Lennujaam, mis muuhulgas rajab uue logistikakeskusele ka DHL-ile. Plaanidest ja mõtetest tulevad lavale kõnelema Tallinna Lennujaama juhatuse liige ja kommertsteenuste valdkonna juht Eero Pärgmäe ning DHL Express Estonia juht Kristina Laaneots.

Kui DHLi logistikakeskus valmib Tallinna vahetusse lähedusse, siis mis oleks need paigad, kuhu veel tasuks lao- ja logistikakinnisvara rajada? Kuidas „kuldsest ringist“ välja murda? Kui hea investeering on laokinnisvara täna?

Suurt tähelepanu pöörame seekord ka robotladudele. Kuulajate ette tuleb nii Euronics, kellel on nüüdseks robotlao valmimisest möödas 1,5 aastat, kui ka elektroonikat ümbertöötlev Foxway, mis plaanib robotlao kasutusele võtta juba lähitulevikus. Kuidas need kaks robotlao projekti teineteisest erinevad ja milline oli kummagi puhul ettevalmistus? Hea võimalus saada tervikülevaade kahest erinevast robotlao projektist.

Konverentsil on fookuses ka kaubandusettevõtte Corpowear kiire kasvu ja arengu lugu, mis on surve alla seadnud ka lao juhtimise. Kuidas kiire arengu faasis ladu ja laovarusid juhtida?

Räägime ka laost kui rutiinsest töökeskkonnast ja analüüsime, kuidas selles keskkonnas meeskonda hoida ja motiveerida.

Lavale tulevad mitmed nimekad esinejad ja valdkonna eksperdid: Rainer Rohtla (Coop Eesti Keskühistu tegevjuht), Kristina Laaneots (DHL Express Estonia juht), Eero Pärgmäe (Tallinna Lennujaam, kommertsdirektor), Oliver Kotkas (Foxway operatsioonide juht), Kristjan Türk (Foxway tehnoloogiajuht), Andres Matkur (ACE Logistics Groupi tegevjuht), Rivo Reinson (Sandman, Euronics, logistikajuht), Urmas Uudemets (Via 3L OÜ tegevjuht), Priit Ivanov (Hansab Groupi innovatsioonijuht), Taavi Sepp (Corpoweari asutaja ja tegevjuht) jt.

Tule osalema!

"Laoseis 2023" toimub juba 13. septembril 2023 Viimsi Artiumis. Soodsaim hind konverentsile kehtib kuni 14. juulini.

Täispika programmi leiab SIIT.

NB! KONVERENTSI KOHAD ON VÄLJA MÜÜDUD! Ootelisti saate kirja panna [email protected]

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077