Autor: Tõnu Tramm • 26. juuli 2023

Üks hukkunu ja mitu vigastatut: Hollandi rannikuvetes põleb järjekordne autosid vedav laev

26. juuli keskööl sai Hollandi rannavalve teate, et autoveolaeval Fremantle Highway on puhkenud suur tulekahju: üks meeskonnaliige on hukkunud, mitmed on toimetatud vigastustega haiglasse. Kahtlustatakse, et tulekahju sai alguse süttinud elektriautost.
Laeva pardal on ühtekokku 2857 autot, millest 25 on elektriautod.
Foto: Hollandi rannavalve

Shoei Kisenile kuuluvat ja K Line'i poolt opereeritava laeva pardal oli 23 meeskonnaliiget ja tulekahju puhkemise hetkel asus see Hollandile kuuluvast Amelandi saarest 27 kilomeetrit põhja pool.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077