Autor: Logistikauudised.ee • 26. juuli 2023

Ekspert: elektriautodele üleminek saab olema keerulisem kui räägitakse

Ehkki ELi ametnike ambitsioonikate eesmärkideni keelustada aastast 2035 uute fossiilkütustel töötavate autode müük on aega veel tosin aastat, on carVerticali autoekspert Matas Buzelise hinnangul elektriautodele üleminekul mitmeid probleeme, millele ametiasutused ei näi tähelepanu pööravat.
Üheks probleemiks saab olema elektriauto ebamugav laadimine avalikes laadimispunktides, isegi kui neid saab olema kordades rohkem kui täna.
Foto: Liis Treimann

Fossiilkütustel töötavate sisepõlemismootoritega uute autode keelustamine alates 2035. aastast on täna ambitsioonikas plaan. Uute elektriautode registreerimised kasvavad, ent idapoolsed turud jäävad lääne omadest maha. Isegi kui ELi ametnike ambitsioonikate eesmärkide vahe on 10 aastat, jagab carVerticali autoekspert Matas Buzelis oma teadmisi probleemidest, millele ametiasutused ei näi tähelepanu pööravat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077