Autor: Logistikauudised.ee • 12. juuli 2023

Luminor: liisinguturg on suurte muutuste keerises

Luminor Liisingu juhi Andrus Soodla sõnul on uute autode müük eelmise aastaga võrreldes tänavu esimesel poolaastal kasvanud. Samal ajal on liisinguturul aktiivsus mõnevõrra vaiksem ning see trend tõotab jätkuda, sest auto- ja liisinguturgu mõjutavaid asjaolusid on palju.
Luminor analüüsis Eesti liisinguturgu.
Foto: Andras Kralla

„Jätkuvalt kasvav euribor mõjutab otseselt liisinguvõtjaid, kes peavad seda aspekti nii autoliisingu teenindamisel kui ka uue auto liisingusse võtmisel silmas pidama,“ kinnitab Soodla. Järjest enam mõjutab Soodla sõnul Eesti liisinguturgu uue teemana ka automaks. „Kui praegu ringleb automaksu ümber veel palju määramatust ja vastuseta küsimusi, siis üks on kindel – automaks ei tee sõiduki omamist kindlasti odavamaks.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077