Autor: Kadrin Kahu • 25. juuli 2023

Europark autostumise piiramisest: tuleb julgus kokku võtta ja see ära teha

Kuidas vähendada autostumist, mis seda takistab ja millised on jätkusuutlikud liikumisviisid, arutleb Äripäeva raadio saates "Jätkusuutlik ja roheline" Europark Estonia tegevjuht Karol Kovanen.
Europargi tegevjuhi Karol Kovaneni sõnul tahavad poliitikud, arendajad ja ühiskond sama asja, aga keegi ei suuda seda ära teha.
Foto: Kadrin Kahu

Kovanen rõhutab, et auto omamine hajaasustusega piirkonnas elaval lastega perel on hädavajalik ja maapiirkonnas elavad inimesed tänases Eestis naljalt ilma autota hakkama ei saa. Seetõttu keskendume saates autostumise vähendamisele just tiheasustusega aladel ehk suuremates linnades ja nende ümbruses, kus inimeste võimalused liikumisviiside valikul avarad.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077