Autor: Logistikauudised.ee • 30. juuni 2023

Ühistransporti hakkab korraldama regionaal- ja põllumajandusministeerium, riigilaevastik võtab üle osa transpordiameti teenuseid

Alates 1. juulist liiguvad mitmed seni transpordiameti halduses olevad teenused riigi veesõidukeid majandavasse Riigilaevastikku. Samuti liigub ära ühistranspordi korraldamine regionaal- ja põllumajandusministeeriumisse.
Maakonna- ja kaugliinide korraldmise võtab üle regionaal- ja põllumajandusministeerium.
Foto: Hansabuss

Riigilaevastikku liiguvad navigatsioonimärgistuse osakond, laevastiku osakond ning uute laevade projektijuhid. Üle lähevad kõik laevad ja sadamad, lisaks Transpordiameti hallatavate väikesaarte parvlaevade omaniku järelevalve ja nendega seotud teenused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077