Autor: Anu Jõgi • 6. juuni 2023

Smarten Logistics kukkus kahjumisse

Laondussektori suurim tööandja, logistika- ja laofirma Smarten Logistics vajus möödunud muutuste aastal tublisse kahjumisse, ettevõte sai veidi kahanenud käibe juures 1,7 miljonit eurot kahjumit, selgub ettevõtte äsja esitatud majandusaasta aruandest.
Logistikakeskus Rae vallas, kus ankurüürnikuks on Smarten Logistics.
Foto: Smarten Logistics

„Aasta algas plaanipäraselt suuremahulise projektiga – ladude kolimine,“ kirjutab ettevõte aruandes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077