Autor: Logistikauudised.ee • 1. november 2022

Päike aitab Kapiteli logistikapargi elektriarveid langetada

Rae vallas asuvas AS Kapiteli logistikapargis aitab edaspidi üürnike kommunaalkulusid langetada soodsam elektrienergia, mille tootmist toetab senisest võimsam päikeseelektrijaam. Suveperioodil katab uus päikesepark üle kolmandiku energiakulust.
Kapitel Logistics OÜ juhatuse liige Mait Miller.
Foto: Andras Kralla

Kapitel jätkab investeeringuid oma kinnisvaraportfelli ökoloogilise jalajälje vähendamisse. Ettevõte rajas Rae vallas Rukki tee 1 asuva logistikakeskuse katusele täiendava päikeseelektrijaama, mis suurendab senist päikeseenergia tootmist üle kolme korra. Nüüd katab suveperioodil päikeseenergia üürnike kogutarbimisest üle kolmandiku.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077