Autor: Tõnu Tramm • 11. aprill 2023

Ott Tänak lõpetas ärisuhted Markko Märtiniga ja investeeris Sõõrumaa taksofirmasse

Päev pärast seda, kui autoralli maailmameister Ott Tänak teatas oma ärisuhete lõppemisest Markko Märtiniga, avalikustati tema liitumine Urmas Sõõrumaa asutatud Forus Taxi omanikeringiga.
Urmas Sõõrumaa ja Ott Tänak.
Foto: Andras Kralla

Forus Taxi esimesel aastapäeval, 11. aprillil, teatas Urmas Sõõrumaa asutatud ettevõte, et Foruse omanikeringiga on liitunud autoralli maailmameister Ott Tänak. Viimase sõnul hindab ta kõrgelt võimalust panustada uue ambitsioonika ettevõtmise arengusse ja kasvu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077