Autor: Tõnu Tramm • 14. juuni 2023

Logistikajuhtide palgaraport | I kvartal 2023

Logistikauudised.ee teeb värske ülevaate, millised olid logistikajuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta esimeses kvartalis Eesti keskmiselt ning maakondades, kus selle ametinimetusega töötajaid on üle 20.
Logistikajuhtide keskmine butopalk langes kvartaliga kõige enam Tartumaal, kuid tõusis Ida-Virumaal.
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et tänavu 1. kvartalis teenisid suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077