Autor: Logistikauudised.ee • 13. märts 2023

Tallinki Club One lojaalsusprogrammiga liitus kolme miljones klubiliige

Läänemere piirkonna üks suurimaid lojaalsusprogramme, Tallink Grupi Club One, tervitas reedel Megastari pardal piduliku tseremooniaga kolme miljonendat lojaalsusprogrammiga liitunud reisijat.
Ari Moilanen Soomest võttis vastu Tallink Grupi Club One’i lojaalsusprogrammi kolme miljonenda liituja auhinna Megastari pardal 10. märtsil 2023. Pildil veel Tallink Grupi lojaalsusprogrammi juht Siiri Toomsalu, Megastari kapten Vahur Sõstra ja intendant Üllar Märtin.

Kolme miljones Club One lojaalsusprogrammiga liituja Ari Moilanen on pärit Soomest, ning auhinnaks sai ta ettevõttelt laevareisi neljale inimesele Tallinki laevastiku lipulaeva MyStari Business Lounge’is.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077