Autor: Jaan Martin Raik • 3. märts 2023

Tallink vedas veebruaris poole rohkem reisijaid

Veebruaris kasvatas Tallink reisijate arvu võimsalt ning vedas aasta varasemaga võrreldes poole rohkem.
Tallinki liiklus Eesti ja Soome vahel oli kõige arvukam, veebruaris sõitis seda vahet üle 205 000 inimese.
Foto: Andras Kralla

Tallink vedas eelmisel kuul üle 350 000 reisija, mida on aasta varasemast 51,3% rohkem. Samas näitas veebruaris kaubaveo maht langust. Kokku vedas Tallink veebruaris pea 27 000 ühikut kaupa, mida on aasta varasemaga võrreldes 18,7% vähem. Samas veetud reisijate sõidukite maht suurenes 11% ja ulatus üle 50 000 auto.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077