Autor: Tõnu Tramm • 8. märts 2023

Katre Suigusaar: "Helistasin läbi 15 firmat enne kui mind veokijuhina tööle võeti"

Katre Suigusaar on juba kaks aastat veokirooli keeranud. Enne seda oli 15 aastat põdemist ja 15 äraütlemist firmadelt, kes ei tahtnud naisjuhi tööle võtmisest kuuldagi. „Eks enesetõestamist on olnud ikka üksjagu," nendib Katre.
Katre Suigusaar jagas oma kogemusi tänavusel Autovedajate Aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Katre Suigusaar sõidab ASis HRX peamiselt pealinna ja Pärnu vahet, varasemalt tuli tihti teha ka Saaremaa otsi. Koormaks peamiselt autode, vahel harva ka traktorite varuosad, erinevad trükikoja- ja tootmismaterjal, metallitooted jne.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077