Autor: Logistikauudised.ee • 1. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veokijuht: see töö täitis minu lapsepõlveunistused

Joosep-Georg Järvemaa tunnistas, et on veokijuhi tööga igati rahul.
Foto: Raul Mee
Rahvusvaheliste postivedudega veokijuhi tööd tegev Joosep-Georg Järvemaa tunnistas teisipäevasel Autovedajate Aastakonverentsil, et tema jaoks täitis see amet päris mitu lapsepõlveunistust: näha maaailma ja sõita suure autoga.

Kuidas sattusite rahvusvaheliste vedude peale?

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077