Autor: Logistikauudised.ee • 11. jaanuar 2023

Detsember oli parvlaevaliikluses senisest rahulikum, aasta tervikuna parem kui tunamullune

TS Laevade juhatuse esimehe Indrek Randveeri sõnul oli 2022. aasta detsembrikuu parvlaevaliikluses rahulikum kui varasemal aastal. „Teenindasime kahel liinil kokku 137 023 reisijat ja 64 950 sõidukit. Võrreldes 2021. aasta detsembriga oli reisijate arv 3% ning sõidukite arv 9% väiksem.
Parvlaev Kuivastu sadamas.
Foto: Andras Kralla

Virtsu–Kuivastu liini reisijate arv vähenes detsembris võrreldes 2021. aasta detsembriga 2%, sõidukite arv aga 9%. Rohuküla–Heltermaa liini reisijate arv vähenes detsembris võrreldes 2021. aasta detsembriga aga 4% ning sõidukite arv samuti 9%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077