Autor: Äripäev • 17. november 2022

Operaili ja Eesti Raudtee kohtuvaidlus lõppes poolemiljonise kompromissiga

Aastaid kestnud kohtuvaidlus kahe riigifirma vahel sai lõpplahenduse kompromissi läbi, kus raudteevedajal Operail õnnestus nende vastu esitatud nõue rohkem kui kümme korda väiksemaks kaubelda.
Mitte päris tühjad pihud: Eesti Raudteel õnnestus takkajärgi Operaililt välja kaubelda 530 000 eurot väidetavalt 6,1 miljonist eurost, mille üks riigifirma teisele kehva arvestuse tõttu oli osanud võlgu jääda.
Foto: Andras Kralla

Novembri algul sõlmisid Operail ja Eesti Raudtee kompromissi, mille järgi Operail tasub pooleteist aasta jooksul kolme osamaksena Eesti Raudteele 530 000 eurot. Eelmise kümnendi lõpust lahti läinud vaidluse algul tahtis Eesti Raudtee Operaililt aga 6,4 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077