Autor: Logistikauudised.ee • 10. oktoober 2022

Lux Expressi buss sattus Venemaal liiklusõnnetusse, milles hukkus bussijuht

Esmaspäeval kell 13.15 sattus Peterburist Riiga suundunud Lux Expressi liinibuss liiklusõnnetusse, milles sai surma üks bussijuhtidest.
Õnnetusse sattus seesama buss numbrimärgiga 118 BYB.
Foto: Üllar Pahovski

Õnnetus toimus umbes 30 km enne Vene-Eesti piiri Kingisepa rajoonis. Selles põrkas Buss kokku veoautoga ning esialgsetel andmetel oli õnnetuse põhjustaja veok, teatas Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077